Saturday 15 February 2014

Rotu organizators savām rokām

   Mūždien nevaru atrast vienādus auskarus vai arī visas ķēdītes ir sapinušās. Sen gribēju kādu ērtu rotaslietu organizatoru, taču negribēju tērēt naudu. Tad man parādījās ideja, ka es varu to izveidot pati. Rakņājos vecmammas vecajās mantās un atradu brīnišķīgu fotorāmīti un vecas mežģīnes. Izdomāju, ka veidošu vintage rotaslietu organizatoru.
Kas vajadzīgs:
Rāmītis, papīrs/kartons, audums, mežģīnes, šķēres un karstā līme.
Kā taisīju:
Izņēmu no rāmīša stiklu. Izgriezu nepieciešamā papīra gabalu. Nogriezu auduma gabalu, bet to atstāju lielāku, par rāmīša izmēru. Nolēmu pievienot vairāk izteiksmīguma manam organizatoram un pievienoju arī rozā auduma strēmeli un dažus zīmējumus. Pielīmēju zīmējumus uz papīra. Tad pielīmēju auduma strēmeli un audumu pie papīra, bet tikai no mugurpuses, nostiepjot audumu pāri papīram. Nogriezu vajadzīgā garuma mežģīnes. Tās pielīmēju ne tikai no mugurpuses, bet arī dažās vietās no priekšas, jo no auskaru smaguma tās var nostaipīties. Ieliku manu darbu rāmītī un pieliku tam auskarus un citas rotas. Piestiprināju to pie sienas.

   Žēl, ka šādi nevar organizēt arī nagliņu auskarus. Ļoti daudz citu rotu arī nesalīda šajā organizatorā, taču vienalga palika daudz ērtāk. Mazāk rotu palika manā kārbā un būs vieglāk tās atrast. Šāds organizators ļoti labi izskatās uz sienas, tas ir kā glezna, kas rotā istabu un stāsta par tās saimnieku.
   Ja kāds izveidos ko līdzīgu, ļoti vēlētos to redzēt! Rakstat komentārus un līdz nākamajam DIY!

No comments:

Post a Comment